• Fii alături de Echipa Țării

Open Fun Football Schools

Ghid cu recomandări cu privire la reluarea activităților OFFS

01 iul 2020 de Ion Buga

În cadrul proiectului Open Fun Football Schools a fost creat un ghid cu recomandări care oferă o imagine de ansamblu asupra atitudinii organizației neguvernamentale Cross Culture din Danemarca și abordării de către aceasta a faptului reluării activităților OFFS având în vedere pandemia de coronavirus. Acestea sunt bazate pe recomandările generale ale autorităților daneze și ghidurile publicate pentru sporturile în aer liber ale federațiilor de profil daneze. 

 

Cross Cultures consideră sănătatea publică o prioritate, iar activitățile desfășurate în cadrul Școlilor Deschise de Fotbal Distractiv nu trebuie să contribuie la răspândirea infecției nici pe terenul de joc, nici în afara terenului. În plus, toate acțiunile înc adrul proiectului trebuie să respecte, întotdeauna, recomandările autorităților naționale privind reluarea activităților sportive.

 

Proiectul CCPA/OFFS este implementat în ţara noastră de către organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca şi FMF deja de 15 ani, de asemenea fiind susținut de Guvernul Suediei. Principalele obiective sunt promovarea fotbalului în toate regiunile Moldovei şi acordarea unei asistențe metodice şi tehnice asociațiilor, cluburilor şi școlilor de fotbal. 

DOCUMENTE ANEXATE

RECOMANDĂRILE CROSS CULTURES CU PRIVIRE LA CORONAVIRUS
РЕКОМЕНДАЦИИ CROSS CULTURES ПО ПРОФИЛАКТИКЕ COVID-19